Köpek Pansiyonu Esenler

 

Köpek Pansiyonu Esenler 

 

Köpekler,  sahipleri için eşsiz birer dost olmaktadır. Bu sevimli dostların bakımları,  eğitimleri ve gelişimleri için oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir. Onlar kendileri için yapılan her türlü faaliyetin farkında olmaktadırlar. Konuşamasalar da bakışları ile ilgileri ile şükranlarını dile getirirler. Köpek sahiplerinin köpeklerinin eğitimlerinde ve bakımlarında belli bir bilgi birikimine sahip olmaları gerekmektedir. Çünkü bakım ve eğitim konusundaki tecrübe köpeklerin gelişimleri açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bazı köpek sahipleri de köpek eğitim ve bakımında tecrübelidir ancak bazı konularda yetersiz kalabilmektedirler. İşte tam bu eksikliklerin karşısına köpek pansiyonu maltepe çıkmaktadır.  

 

Köpek pansiyonu Esenler köpeklerin bakımları,  eğitimleri ve sosyalleşmeleri konusunda oldukça büyük bir titizlikle çalışmaktadırlar. Köpeklerin eğitimlerinde eğitim programları çıkarılarak bu programlara tam anlamı ile uyulmaktadır. Köpeklerin bakım ve eğitimleri konusunda uzman bir personel kadrosuna sahip olan Köpek pansiyonu Esenler ‘de köpeklerin günlük bakımları büyük bir titizlikle yapılmaktadır. Köpeklerin günlük tüy ve tırnak bakımlarının yanı sıra beslenmeleri ile ilgili öğünleri atlamadan tam ve zamanında bir beslenme programına uyulmaktadır.  

 

Özellikle köpeklerin öğünlerde yedikleri standart mamaları varsa o mamalar değiştirilmeden öğünlerde o mamalardan beslenmeleri sağlanmaktadır. Çünkü mama değişikliği birçok köpek de bağırsak enfeksiyonlarına ve sindirim sistemi hastalıklarına neden olmaktadır. Köpeklerin gün içerisinde bakım ve eğitimlerinin haricinde sosyalleşmeleri açısında oyun parkları ve oyun aktiviteleri tertiplenmektedir. Köpekler bu sayede hem diğer köpeklere alışma hem de oyun oynayarak köpek eğitimi kavrama yeteneğini geliştirmektedir. Oyun aktivitelerinin bir başka önemli özelliği de köpeklerin ihtiyacı olan günlük enerji atımları sağlanmaktadır.  

 

Köpek pansiyonu Esenler' de köpekler için tuvalet eğitimleri de verilmektedir. Tuvalet eğitimleri birçok köpek sahibi tarafından zahmetli bir iş olarak görülmektedir. Gerçekten de ırkı ve cinsi ne olursa olsun bir köpeğe verilecek en zor eğitimlerin başında tuvalet eğitimleri gelmektedir. Tuvalet eğitimi yaklaşık olarak ırktan ırka farklılık gösterse de genellikle 6 hafta kadar sürmektedir. 6 Hafta süre sonunda köpekler tuvalet eğitimlerini tam olarak alarak köpek sahipleri için büyük bir zahmet olan durumdan kurtulmaları sağlanır.  Köpek pansiyonu Esenler' de ayrıca uzman bir veteriner sürekli hazır bulunmaktadır. Köpeklerin sağlık taramaları yapılmakta ve olası bir hastalık öncesi erken teşhis yapılabilmektedir.  

 

 Köpek pansiyonu Esenler ‘de köpekler için geniş çaplı bir eğitim programları hazırlanmaktadır. Bu eğitim programların en temeli temel itaat eğitimleridir. Köpekler için eğitimler yavru iken başlanması onların gelişimleri için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Temel itaat eğitimleri ne kadar kaliteli ve iyi olursa köpeklerin gelişimleri ve ilerde görecekleri eğitimleri de bir o kadar iyi olacaktır. köpek oteli kemer ve tasma yardımı ile temel komutlar olan yürü,  kalk,  dur,  bekle ve yat gibi komutlar verilmektedir. Temel itaat eğitimleri yaklaşık olarak 4 hafta sürmektedir. Bazı ırklarda bu süre uzarken bazılarında da kısalmaktadır.  

 

Temel itaat eğitiminde köpeklerin gösterdikleri her başarı sonrasın onların ödüllendirilmeleri sağlanır. Ödül sisteminin onlar üzerinde yaratacağı ekstra motivasyon sayesinde diğer eğitimlerde de başarılı olmaları sağlanmaktadır. Temel itaat eğitimi neticesinde köpekler eğitim testlerine tabi tutulurlar. Bir başarısızlık söz konusu ise geri beslemeler ile bu açıklar kapatılır. Başarı gösteren köpekler için ise ileri itaat eğitimlerinin planlaması yapılmaktadır.  

 

 Köpek Pansiyonu Esenler’ de köpekler için temel itaat eğitimleri bittikten sonra ileri itaat eğitimi denilen aksesuarsız yani tasma ve kemer yardımı olmadan temel komutlar olan otur,  kalk,  yürü,  yat ve bekle gibi komutlar beden dili ve işaret dili ile yapılmaktadır. İleri itaat eğitimlerinin süresi yaklaşık olarak 4 hafta sürmektedir. Bu eğitimin süresi köpek ırk ve cinslerine göre değişiklik göstermektedir. İleri itaat eğitiminde başarı gösteren köpekler mutlaka ödüllendirilmektedir. Bu onların ilerideki eğitimlere güdülenmesini sağlayacağı için başarı oranını yükseltecektir.    

Hause Of İstanbul Dog Kennel  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar