Köpek Eğitimi Maltepe

 

Köpek Eğitimi Maltepe 

 

Köpek beslemek, merhamet duygularımızın, paylaşım ve bölüşüme dair düşüncelerimizin hayata geçmesin de önemli rol oynamaktadır. Bu sebeple son derece anlamlı bir uğraş alanıdır. Ancak bu önemli ve anlamlı uğraş alanı, şayet köpeğimizin cins, ırk gibi özelliklerine dair bilgilerden mahrum olduğumuz zaman kâbusa dönüşmesi içten bile değildir. Hem bizim ve hem de toplumun diğer kesimlerinin köpek ile iletişim kurması hem güçleşecek ve hem de birçok sorun ve risk unsurunu da beraberinde getirecektir. Zira beslediğimiz köpeklerin evvela bilimsel bir rehabilite edilmesi ve eğitime tabi tutulması gerekmektedir. Köpek eğitimi Maltepe kampüsü bütün bu sorunların ve çok daha fazlasının ortadan kalkması için hizmet vermektedir.  

 

Köpek eğitimi noktasın da uzman, eğitimli kişiler tarafından yapılan rehabilite ve eğitim sonrası tüm endişe ve korkularınız yerini memnuniyet ve köpeğiniz ile sıcak bir paylaşıma bırakmaktadır. Köpek eğitimi Maltepe komleksi, eğitim ve rehabilite süreci boyunca en kaliteli yiyecek, içecek ve barınma tesisleri ile diğer tüm kurumlara oranla belirgin bir şekilde ayrılmaktadır. Oluşum da görev alan herkes profesyonel bir yaklaşım ve uygulama gerçekleştiren yetkin kişilerden oluşmaktadır. Bu yetkinlik ve uzmanlık hem sizin güven duygunuzu artırmakta ve hem de köpeğiniz de meydana gelen muhteşem değişim ve gelişmelere de zemin hazırlamaktadır. Eğitim köpek oteli süreci sonrası size teslim edilen köpeğinizin algı, kavrama ve uygulama yeteneğinde ki devasa gelişim sonrası size sadece özel paylaşımlar kalmaktadır. 

 

 Güven ve huzurla sokak gezintilerine çıkabilecek, insanlar ile iletişim esnasın da hiç bir korku duymayacaksınız. Günlük bakımında hiç bir zorlanma ile karşılaşmadan vereceğiniz her komuta eşlik eden ve hiç bir zorluk çıkarmayan bir köpeğe sahip olmanın doyulmaz tadını yaşayacaksınız. Artık köpeğinize dair bilmeniz gerekenlerin hepsini biliyor olmanın verdiği rahatlık ile onunla daha kopmaz ilişkiler kuracaksınız. Gerek eğitim sürecine bizzat katılarak tanık olmak ve ondan ki muhteşem değişime an be an tanık olmak ve gerekse de gördüğü eğitim sürecinde ki kaliteye eşlik edebilecek bir imkâna sahipsiniz. Eğitim sürecinde ki azami dikkat ve gösterilen sevgi sizlerin de hayli hoşuna gidecektir. Bu durum sebebiyle, tanıdığınızı sandığınız hayvana dair birçok doğru bildiğiniz yanlışlar ile yüzleşecek ve hayvan ile yeni bir başlangıç yapacaksınız. 

 

Köpek eğitimi Maltepe kampüsünün en büyük özelliği, köpeğin rehabilite ve eğitim sürecinin bitmesi ve size teslim aşamasından sonra bile sizinle iletişimi bırakmamasıdır. Bu iletişim süreci içerisinde bile bilgi alış verişi devam etmektedir. Her hangi bir aksama ve olumsuzluk meydana geldiği an derhal müdahale imkânı ile sizlerin hizmetindedir. Bütün bu üst düzey hizmet sonrası köpeğiniz ile günlük köpek pansiyonu uğraşınız sorun olmaktan çıkarak daha bir zevkli ve heyecanlı geçirmenize imkân ve olanak sağlamaktadır. Teslimat sonrası yeme, içme ve doğal gereksinimlerine dair aldığınız bilgiler noktasın da kolay, sorunsuz ve zevkle bakımına devam edeceksiniz.  

 

Bu yüksek kalitede ki eğitim dolayısıyla gelişen kabiliyet ve yetenekleri sayesinde, köpeğinizin diğer köpeklere oranla belirgin şekilde ayrıştığına tanık olacak ve bu durumun tadını çıkaracaksınız. Artık köpeğinizi yalnız bıraktığınız da bile gözünüz arkada kalmayacaktır. Eğitimini almış olan köpeğiniz nerde ve nasıl davranacağını çok iyi bilmektedir. Bilinçli bir köpek besleyicisi olarak sizin de gönlünüz feraha erecek ve gerektiğin de yakın komşularınıza da olumlu katkılar sunacaksınız. Köpek eğitimi Maltepe kampüsüne geldiğiniz an başlayan bu devasa gelişim, değişim ve dönüşüm sürecine hayranlık ve takdir ile bakacak ve teşekkürleriniz art arda gelecektir. Bu muhteşem hizmet sizleri beklemektedir. 

Hause Of İstanbul Dog Kennel  


Yorumlar