Köpek Oteli Gaziosmanpaşa

 

Köpek Oteli Gaziosmanpaşa 

 

 Günümüzde hayvan besleyen hane sayısı oldukça çoğaldı. Eskilere göre oldukça artan bu sayı İstanbul’da neredeyse her 10 evden 1 i olarak sayılmıştır. Özellikle 85 ve sonrası doğumlu evli çiftlerin bir hayvan besledikleri gözlemlenmiştir. Evcil hayvanların başını ise köpek ve kediler çekmektedir. Pek çok insan köpek eğitimi  mi kedimi diye tartışa dursun her ikisinin de ayrı ayrı yeri olduğunu bizler zaten biliyoruz. Köpek beslediğimizi ele alır isek: Hayvan beslemenin getirdiği tonla sorumlulukta var tabii. Bizler gibi konuşup dertlerini anlatamadıkları için beslediğimiz dostumuzun wc ihtiyacını, açlığını, çiftleşme dönemini vb. şeyleri bilmemiz şart. Bazen de bizim özel durumlarımız oluyor. Allah korusun hastane işlerimiz, iş seyahatlerimiz, tatil seyahatlerimiz ya da köpeklerimizin çeşitli eğitimler almalarını istediğimizde evlilik gibi organizasyonlar vb. gibi.  

 

Bu tip durumlar da ise evcil hayvanımıza bizim kadar şefkatli ve özverili bakacak bir yer ararız. İşte bu tip zamanlarda köpek otelleri yardımımıza koşmaktadır. Otellerin bazıları kendilerini pansiyon olarak adlandırmaktadırlar. Bunu sebebi ise barınacak yer ve hayvan bakımının yanında bazı özel hizmetler de vermeleridir. Köpek otelleri biraz tuzlu görünseler de verdikleri hizmetleri göz önüne aldığınızda verdiğiniz ücrete değer diyebilirsiniz. İnsanların kendi sağlıkları için checkup yaptırmaları gibi. Verilen hizmetleri tek tek ele aldığınızda aslında ne kadar karlı bir iş yaptığınıza karar verebiliyorsunuz.  

 

Bu tarz yerleri kıskanabilirsiniz çünkü muhtemelen köpeğiniz sizin ona baktığınızdan daha huzurlu bir ortam bulacaklardır. Bakımları daha sık olacak ve daha sıkı ilgilenilecektir. Tıpkı bizlerin tatile çıkması gibi fakat biraz daha kapsamlısıdır. Köpek otelleri geçici olarak hayvanlarımızın bakımlarını yaptırabileceğimiz onların rahat ve huzurlu bir ortamda bizlerin işin bitene kadar barınacakları ziyaret evleridir. Bu otellerde çalışanlar köpekler hakkında bilgilidir. Köpek otellerinde her hayvan cinsine köpek pansiyonu göre ve yaşına göre mamalar bulunur. Bu mamalardan köpeğinize uygun olan mama yem olarak verilir. Fakat ondan önce uzman tarafından köpeğinize hangi mamanın verileceği belirlenir. Onların beslenmeleri oyun alanları ve uyumaları için gereken ortamı sağlayarak sizlerin yokluğunda hoş vakitler geçirmeleri hedefleridir. Diğer ziyaretçi köpekler ile oyunlarını oynayabilir özlemlerini giderebilirler.  

 

Spor yaptırırlar ve zinde kalmalarını hedeflerler. Kesinlikle en yakın arkadaşınızdan daha iyi bir şekilde ağırlayabilirler köpeklerinizi. Tabi bunu belli bir ücret ile yaparlar. Ülkemizde özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde bu otellerin sayısı oldukça fazladır. Köpek oteli Gaziosmanpaşa ilçemizde neredeyse her mahallede bulunur. Başakşehir, Bakırköy ve Gaziosmanpaşa, Beykoz, Arnavutköy, Ataşehir semtlerinde hem ucuz hem modern hem de işlerinde uzman otelleri bulabilirsiniz. Bu oteller ticari amaç güderler. Ayrıca çalışan personeller de seçilirken hayvan severler arasından seçilmektedir. Üstelikte hayvan bakımı konusunda eğitimlilerdir. Sadece bakım personeli değil ayrıca sertifikalı eğitmenlerin eğitim verdiği otellerde mevcuttur. Türkiye'nin en iyi ilk 10 köpek otelinin bu semtlerde bulunduğunu da bilmemizde fayda var. Köpek otelleri sadece misafir olarak hizmet ferzler. Dileyenlere köpek düğünleri eğlenceleri gibi ekstra hizmetler de verebilirler. Eğitim hizmeti de verebilirler. Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan otellerden bazılarının isimleri ise şöyledir: 

 

-Gaziosmanpaşa köpek pansiyonu 

-Pet otel Gaziosmanpaşa 

-Dogland köpek oteli 

-Smile pet köpek oteli 

-Köpek pansiyonu Gaziosmanpaşa 

 

Köpek otellerine hayvanlarınızı bırakmadan önce telefon ile veya internet üzerinden form doldurarak ön başvurularınızı yapabilirsiniz. Yine her köpek otelinin fiyatı kendilerince farklıdır. Pazarlığın bolca yapıldığı yerlerdir. Klasik bizim kullandığımız oteller gibi sabit fiyatlı değillerdir. Bir kaç tane birden fazla şubesi olan otel hariç diğer oteller direkt sahiplerince işletildiği için fiyatlarda esneme olayı oldukça sık görülmektedir. Bütün bu hizmetlerin yanında dostlarımızı teslim aldığımızda işletme personeli tarafından oldukça sıcak karşılanıp bir çay veya kahve içebiliyoruz da üstelik. Sizlere köpeğinizde gördükleri herhangi bir hastalığı söyleyebilir, neye ihtiyacı var ise onu aktarabilir, ya da yanlış besliyor iseniz beslenme şeklini değiştirmeniz gerektiği gibi köpeğiniz ile alakalı size sorun olabilecek durumları aktarabilmektedirler.  

Hause Of İstanbul Dog Kennel  


Yorumlar