Köpek Oteli Bahçelievler

 

Köpek Oteli Bahçelievler 

 

Köpek otelleri zor zamanlarında köpek sahiplerinin kurtarıcısı niteliğindedir. Tatillerinizde, hastalıklarınızda veya her ne sebeple olursa olsun köpeğiniz ile birlikte olamayacağınız anlarda her zaman yanınızda köpek oteli vardır. Temelinde hayvan sevgisi ve şefkat ve sabır barındıran otel içerisinde köpekleriniz son derece konforlu bir ortamda ağırlanmaktadır. Bahçe ve otel iç dekorasyonu tamamen köpeklerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmiştir. Köpeklerinizin rahatı için hizmet vermekte olan otel rezervasyon yöntemi ile çalışmaktadır. Köpek sahipleri talep ederlerse köpekleri otel çalışanları tarafından bildirilmiş olan  adresten teslim alınarak pansiyona getirilmektedir. Konaklama süresi sonunda köpek sahibinin arzusuna göre ya kendisi gelerek pansiyondan teslim alır ya da yine otel çalışanları tarafından köpeğin sahibinin bildirdiği adrese teslim edilmektedir. 

 

Köpekler sağlık kontrolünden geçirilmeden otele kabul edilmemektedir. Otel içerisinde sürekli olarak bir veteriner hekim görev yapmaktadır. Otele kabul edilecek tüm köpekler bu veteriner hekim tarafından sağlık kontrolünden geçirilerek misafir edilmektedir. Köpek sahiplerinden köpeklere ait aşı kartları talep edilerek eksik aşılarının tamamlatılması istenilmektedir. Eksik aşıları tamamlanan ve parazit sıkıntısı olmayan köpekler otele kabul edilmektedir.  Diğer köpeklerin sağlığını köpek pansiyonu korumak için alınan bu önlemler sayesinde daha büyük sağlık problemlerinin oluşması önlenmektedir. Köpek sahibi talep ederse köpeğine tuvalet eğitimi, itaat eğitimi gibi temel eğitimlerin yanı sıra daha detaylı eğitimler de verilmektedir. Bu konuda çok başarılı ve dalında uzman eğitmenler otel içerisinde görev yapmaktadır. Köpeklerin eğitimleri, oyunları, dinlenmeleri için pansiyon içerisinde yeterli genişliklerde alan mevcuttur.  

 

Köpekleriniz otel içerisinde ayrı ayrı bölmelerde konaklamaktadır. Bu bölmelerin köpeğinizin yaşına, ırkına, kilosuna ve diğer tüm özelliklerine uygun genişlikte olmasına ve yine bu özelliklerine uygun olarak gün ışığından faydalanması veya ışıklandırmasının yapılmasına özen gösterilmektedir. Bu bölmeler köpeğinize zarar vermeyen temizlik maddeleri ile temizlenmekte ve sürekli hijyen kurallarına uygun bir şekilde temiz tutulmaktadır. Her bir köpeğin kendine özel mama ve su kabı bulunmaktadır. Köpeklerin birbirlerinin mamalarını yemelerine veya sularını içmelerine izin verilmemektedir. Su ve mama kaplarının temizliğine de özen gösterilmektedir. Köpeklerin birbirlerine zarar vermelerini engelleyebilmek için bir araya gelmelerine izin verilmez her biri ayrı ayrı yürüyüşe çıkarılır, oyun alanları kullandırılır. 

 

Otel rezervasyon sistemi ile çalıştığından konaklanması istenilen köpekler için mutlaka önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir. Konaklama süresi herhangi bir sebep ile uzayacak olan köpeğin sahibinin en az yirmi dört saat önce otel yetkililerini bilgilendirmesi halinde işlem yapılmaktadır. Konaklaması talep edilen diğer köpeklerin mağdur olmaması için bu bilgilendirmenin mümkün olan en kısa sürede yapılmasında fayda vardır. Otel içinde görevli olan tüm çalışanlar köpekler hakkında bilgi sahibidir. Köpeklerin her türlü sağlık problemleri veteriner hekim köpek eğitimi tarafından anında çözümlenirken vücut temizliği personeller tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Köpeklerini otele bırakan köpek sahipleri köpeklerine ait varsa ilaçları teslim etmeleri halinde bu ilaçlar veteriner hekim kontrolünde köpeğe verilmektedir.  

 

Otel içerisinde konaklayan köpeklere her bir köpek türüne en uygun olan doğal ve organik mamalar ikram edilmektedir. Mamaları ile birlikte mutlaka su da verilmektedir. Su ve mama kapları köpeklerin kolaylıkla ulaşabilecekleri yerler konulmaktadır. Köpek sahipleri köpekleri için belli bir mamadan başka bir mama kullanmıyorlar ise bu mamayı otel çalışanlarına teslim etmeleri halinde köpeklerine bu mama ikram edilecektir. Köpeklerin otel içerisinde barınma ve beslenme ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra onlara yürüyüşler yaptırılmakta, eğitimler verilmekte, oyunlar oynatılmakta kısacası köpeğinize kaliteli bir zaman dilimi sunulmaktadır. Müşteri memnuniyetinin geri dönüşümüne önem veren otel her durumda üstün kalitede hizmet vermeyi ilke edinmiştir. 

Hause Of İstanbul Dog Kennel  

 

 

 

 


Yorumlar