Köpek Oteli Adalar

 

Köpek Oteli Adalar 

 

 Adalar, İstanbul'da Anadolu Yakası'nın güney kıyılarında, Marmara Denizi'nin kuzeydoğusunda yer alan ve Adalar diye anılan bir takımadadır. Büyük küçük 9 ada ve kıyıya yakın olan iki kayalıktan oluşmaktadır. Adaların belli başlı büyük olanlarından Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kınalıada ve Sedefadası'nda yerleşim vardır ve insanlar yaşamaktadır. Sivriada, Yassıada, Kaşık Adası ve Tavşan Adası'nda ise düzenli bir yaşam ve yerleşim bulunmamaktadır. Adalar ilçesinin köpek eğitimi merkezi Büyükada'dır. Adalar seçkin ve zengin yazlık bir ilçedir ve ilçeye gelen turist sayısı oldukça fazladır. 

 

 Adalar ilçesi deniz ve yeşilin buluştuğu nadide ilçelerden biridir. Burada yaşam eşsiz bir zevktir, bir yandan denizden gelen iyot kokusu diğer yandan yeşilin ve doğanın temiz oksijen kokusu birleşerek muhteşem bir hayat sunmaktadır. İnsanlar doğa ile iç içe yaşamanın zevkini sonuna kadar yaşamaktadırlar. İlçede yaşayan insanların rahatı ve huzuru kadar hayvanların da rahat bir ortamda yaşamaları önemlidir. 

 

 Köpek oteli olarak hizmet vermekte olan otelimizde sevgili köpeklerinizin rahatlığı için her şey düşünülmüştür. Onların konforlu bir ortamda yaşamaları ve buraya geldikleri için mutlu olabilmeleri için gereken her şey yapılmıştır. Yüksek standartlarda hizmet kalitesi ile çalışmakta olan otelimizde 24 saat ilgi, güven, huzur ve sevgi bir arada olup köpeğinizin rahatı sağlanmaktadır. Adalar gibi doğanın merkezinde bulunan ve denizle yeşilin arasında bulunan otelimiz köpeklerinize doğal ortam rahatlığını vermektedir. Kendilerini doğada özgür hissedebilmektedirler. Konaklayacakları alan olarak tek tek kalabilecekleri odalar mevcuttur, bu odalar son derece hijyenik ve temiz odalardır. Diğer köpeklerle birbirlerine kesinlikle zarar verebilecekleri bir ortam oluşmasına izin verilmemektedir. Birlikte yemek yeme ve çeşitli aktiviteler yapılmakta olup eğitmenler köpek oteli tarafından gözetim altında yapılmaktadır. Birlikte aynı ortamda yapılan aktiviteler sonucunda köpekler sosyalleşme aşaması tamamlanmaktadır. Aynı anda birden fazla köpek bir arada iken nasıl davranması gerektiği konusunda çalışmalar yapılarak davranışları kontrol altına almayı öğrenmektedirler. 

 

Özel aktiviteler ile enerji harcamalarına katkıda bulunularak vücut sağlıklarına destek ve hareket sağlanmaktadır. Özel beslenme menüleri ile dengeli ve sağlıklı beslenmeleri sağlanmakta olup, her türlü gıdayı tüketmeleri gerçekleştirilmektedir.  Sağlık kontrolü yapılarak herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığı kontrol edilir ve bir sorun varsa tedavi yoluna gidilir. Otelde kaldıkları sınırlı süre içerisinde düzenli bakım ve tedavi uygulanır. Kişisel bakım olan banyo, tırnak bakımı, tüy bakımı yapılır ve onların rahatı için titizlikle davranılır. 

Köpek oteli Adalar köpeğiniz için tam aradığınız oteldir. Siz tatile geldiğiniz bu şirin ilçede rahatlıkla gezip dolaşabilin diye bu güzel köpek oteline köpeğinizi emanet edin ve keyfinize bakın. Uygun ortam ve ekonomik fiyatları ile sizlere hizmet vermekten onur duyarız.  

 

 Yüksek kapasiteye sahip otelimizde sizin de köpeğinize yerimiz vardır. Uzman eğitmenlerimiz ile köpeklerinizi eğitmeye çalışıyoruz ve onları bıraktığınızdan daha gelişmiş bir şekilde teslim alabilmeniz için elimizden köpek pansiyonu geleni yapıyoruz. Her türden, her ırk ve cinsten köpek alınmaktadır, her yaştan köpek alınmaktadır ve her köpeğin aradığı eğitimi verebilmek için çaba gösterilmektedir. Her ırk ve cins köpek farklı eğitimler istemektedir biz de bunun bilincinde olduğumuz için her köpeğin cinsine göre eğitim verilmektedir. Verilen eğitimin kalitesini artırmak için birebir eğitimler de verilmektedir ve köpeğinizde eksik olan yönler tespit edilerek o yönde geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılmaktadır. 

 

Otelden memnun ayrılma garantisi ile ve geliştirilmiş bir köpek sahibi olarak kalan yaşantınıza devam etmek sizin de hakkınızdır. Bizim otelimizi tercih ettiğiniz için hiç pişman olmayacaksınız. Daha sonra tekrar ihtiyacınız olduğunda yine burayı tercih etmenizi umarız.  

Hause Of İstanbul Dog Kennel  

 

 


Yorumlar